Krijg je bij het scrollen door de #shelfie-feed op Instagram de kriebels van je geometrische plankontwerp?

Het samenstellen van het perfecte schapdisplay is al moeilijk genoeg. Maar als je te maken hebt met verouderde of beschadigde geometrische rekken, heb je een nog grotere taak voor de boeg.

Maar je hoeft het niet alleen te doen! Deze gids helpt je om je oude planken opnieuw te ontwerpen tot iets dat echt Insta-waardig is.

Wil je #shelfie klaar maken? Lees dan onze toptips voor het updaten van je geometrische planken.

Hergebruik uw geometrische plank in iets nieuws
Als je genoeg hebt van hetzelfde-oud-het-zelfde-oude met je geometrische plank, is het tijd om het een nieuw leven te geven. Hoe zit het met het transformeren van uw planken in iets geheel nieuws?

Hier zijn vijf huishoudelijke artikelen die je kunt maken om van je blah houten plank een functioneel en verbluffend wanddecor te maken.

Open keukenkasten
Zwevende keukenplanken zijn tegenwoordig een rage. Ze zijn functioneel en esthetisch aantrekkelijk. Bovendien geven ze je keuken die extra minimalistische touch. Het beste is dat je je open keukenkasten kunt maken met je oude geometrische planken.

Hang lange, rechthoekige planken in plaats van je kasten. Je kunt de binnenkant gebruiken als een plek om borden, glaswerk en zelfs groen uit te stallen. Je kunt de bovenkant van de rechthoek ook gebruiken om grotere apparaten op te bergen.

Onze grootste tip is om ervoor te zorgen dat elke zwevende wandplank stevig genoeg is om je servies vast te houden. Zo niet, dan wil je misschien je nieuwe kasten verstevigen met sloophout of, beter nog, een metalen frame.

Extra badkameropslag
Heb je nooit genoeg ruimte voor al je toiletartikelen? Hang geometrische wandplanken achter het toilet, naast de gootsteen en in je linnenkast voor extra opbergruimte. Weinig opslagruimte? Voeg een of twee hoekplanken toe met haken die als handdoekhangers dienen.

Behandel je nieuwe badkameropbergruimte als een displayplank en zet je mooie parfumflesjes en hoogwaardige producten op een rij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *