Traditioneel zijn er altijd een paar meubelen geweest die onmisbaar zijn in een huis. Het bed en dressoir in een slaapkamer, een tafel voor de keuken en een bank in de woonkamer – het zijn allemaal nietjes voor thuis.

Maar als je appartement klein is, kan een standaard bank de ruimte domineren. Het neemt de kamer over, waardoor je niet veel ruimte meer hebt voor al het andere dat je hebt.

Sommige mensen slaan de bank helemaal over en kiezen voor kleinere, minder comfortabele stoelen. In een appartement waar de ruimte beperkt is, helpt het om zoveel mogelijk multifunctionele stukken te hebben.

Dat is waar een studiobank binnenkomt.

In plaats van stoelen voor één doel te gebruiken die niet goed zijn voor veel anders, doet een studiobank ook dienst als bed.

Laten we, voordat we onze favorieten bespreken, eerst eens kijken wat een studiobank eigenlijk is.

Wat is een studiobank?
Dit type bank heeft per definitie meestal geen rugleuning, maar de versies van vandaag hebben een rugleuning en geen (of minimale) armen. Met een lichte trekkracht verandert het unieke converteerbare ontwerp de bank in een bed.

Dit unieke ontwerp is een dubbele overwinning. Studiobanken nemen niet veel ruimte in beslag en je kunt ze gebruiken voor gasten of een filmmarathon die de hele nacht duurt.

Als dit precies is wat u zoekt, is de zoektocht begonnen!

Maar voordat u op jacht gaat naar uw volgende meubelstuk, moet u beslissen waar u het gaat neerzetten. Deze studiobankgids helpt u uw opties te verfijnen.

Wil je een lege hoekruimte opvullen? Wordt het je blikvanger als je de kamer binnenloopt? Waar zet je hem neer zodat je genoeg ruimte hebt om er een bed van te maken?

Van maat en vorm tot stijl en comfort, je hebt een heleboel opties. Om uw zoektocht naar de perfecte aanvulling op uw appartement te vergemakkelijken, hebben we deze gids samengesteld met de beste studiobanken voor appartementen op de markt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *